Sunday, March 4, 2012

Sunday tune

Nee hörni, jag får nog börja skärpa mig med min svenska grammatik. Alltid då jag läser igenom tidigare inlägg så märker jag oftast nånting jag skrivit fel eller nån ordföljd som är fel eller bara nåt ord som inte hör hemma där. Måste börja läsa mer svenska böcker och tidningar för jag har märkt att jag ibland har lite svårt att hitta de rätta orden också. Tur att jag har Millennium triologin som väntar på att läsas. Men jag tror nästan jag ska panta på den en stund till ännu, så ni får i fortsättningen stå ut med mina små missar i min stavning och grammatik.

Annars kan orsaken till att jag glömt bort den grammatik, som jag iofs aldrig lärt mig men bara antagit att jag kan, vara att jag slagit i mitt huvud! Jepp, ni läste rätt. Började fundera igår då jag gjorde den dramatiska gesten att slå mig för pannan och det tog jävligt sjukt, om jag nu ska överdriva lite, vad som hade hänt och kom på att jag slog min panna i taket då jag var ut och slirade här en kväll. Nu kanske ni funderar hur man kan slå pannan i taket? Det var ju såklart för att jag var soooo hiiiigh ;D Hahah, nånää! Ni känner ju mig. Okej, det är kanske inte det bästa att säga eftersom ni som känner mig vet att jag stundvis kan vara ganska random och gör vissa saker som andra inte skulle göra. Jaja, men hursomhaver så var jag inte hög på annat än livet och var uppe på nån förhöjning på baren vi var på och skulle gå ner därifrån och slog i huvudet i ett rör i taket. Boom, aj!

Så nu sitter jag då här med min sjuka panna och försöker hitta nån lugn musik som jag tycker om och kan höra på utan att jag behöver ta mig för pannan. Latino rytmer funka int så bra idag, inte heller Santigold. Helst tror jag dock att jag skulle vara här idag och bara lyssna på tystnaden, alternativt ljuden av Finlands sommar.


Bild från freecabinporn.com och huset är beläget näsra Salamajärvi nationalpark i Finland

1 comment:

  1. ojjj taaack gumman<3 hej synd att du inte kan komma :/ kommer sakna dig!

    ReplyDelete